AvH 0001164

EY Copa de Padel eindigt als 'fiesta holandesa'!

Kon de EY Copa de Padel 2022 een grotere 'fiesta' zijn dan dat het was? Nee, dat was bijna onmogelijk. Alles klopte aan dit padelfeest: hoogstaande wedstrijden, enthousiaste spelers, een nog enthousiaster publiek dat flink opgezweept werd door muziek en een stadionspeaker, zomerse temperaturen en…. Nederlandse winnaars! Want na vier dagen toppadel in de BetCity Arena op het Jaarbeursplein in Utrecht lieten Steffie Weterings en Michaëlla Krajicek bij de dames en Bram Meijer en Sten Richters bij de heren zich tot winnaar kronen.

Weterings en Krajicek wonnen in een volledig Nederlandse finale met 6-4 4-6 10-7 van Maaike Betz en Segou Jonker, en Meijer en Richters knokten zich in een zwaarbevochten wedstrijd langs Jerome Inzerillo uit Frankrijk en de Spanjaard Jesus Ruiz Bohorquez: 7-6 3-6 10-8.

Mooier kon dit tofste padelevenement van het jaar niet eindigen: als een ‘fiesta holandesa’!