KNLTB Padel comp 091022 Alyssa van Heyst Photography 35

Indeling KNLTB Najaarscompetitie 2023 is bekend!

FIESTA! Want over drie weken start de KNLTB Najaarscompetitie. Meer dan 4.000 padelteams gaan in september en oktober de strijd aan met andere teams. Check nu tegen welke teams jij het opneemt! Je kan de indeling van de Najaarscompetitie bekijken op MijnKNLTB of in de ClubApp. Have fun!

Hoe populair padel is hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Met bijna 4.000 teams is de competitie nog steeds flink aan het groeien. Mooi toch? Meer verschillende tegenstanders, gelijkwaardiger niveau en dubbel zoveel gezelligheid op de padelbanen. De padelcompetitie telt vijf speeldagen en start op vrijdag 15 september.

Waar kan ik de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de Najaarscompetitie Padel 2023. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kan je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Najaarscompetitie, neem dan contact op met je competitieleider. Hij/zij kan dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de padelcompetitie vind je op de website. Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de competitieleider van jouw vereniging of padelcentrum.