DSC0169 (1)

KNLTB presents Dutch Padel Week: het leukste padelfestival van Nederland!

Van 25 maart tot en met 1 april organiseren wij bij Vibes Urban Sports & Event Center (Beursgebouw) in Eindhoven: de Dutch Padel Week (powered by EY). Een week vol met padelactiviteiten waarin je je laat inspireren door de padeltoppers die op het centre court strijden om de Nederlandse titel tijdens het EY NK Padel. Je kunt ook doorlopen naar de banen van Peakz Padel waar je jouw skills verder kunt upgraden. Na inspanning komt ontspanning met een heerlijk hapje en drankje op het fanplein kijkend naar een potje padel en luisterend naar tunes van toffe dj’s! Hier wil jij toch ook bij zijn?

Ladies Time

Van padelclinics, het EY NK Padel, zelf spelen tot Ladies Time: de Dutch Padel Week biedt een gevarieerd programma. Woensdag 27 maart is de Dutch Padel Week dé plek voor vrouwen tijdens Ladies Time, van 15.00 - 17.00 uur.

Tickets voor de Dutch Padel Week zijn al te koop vanaf €5! Ga naar onze speciale website, lees meer en koop nu je tickets!