NK Padel 2020 Marc Besten (7)

Informatie over jouw padelspeelsterkte in 2021

Het einde van een bijzonder padelseizoen komt in zicht. Ieder jaar maken we in november de balans op en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld. Omdat er in 2020 geen partijen zijn verwerkt voor de rating, voeren we dit jaar ook geen speelsterktebepaling uit voor padel. Je behoudt in 2021 dus jouw speelsterkte van dit jaar. Ben je het oneens met jouw huidige speelsterkte en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kun je een verzoek indienen om jouw speelsterkte te laten aanpassen. 

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hadden het afgelopen jaar veel impact op competities en toernooien. De Voorjaarscompetitie werd verplaatst naar het najaar én ook veel toernooien konden niet doorgaan. Na versoepeling van de maatregelen kon de KNLTB Competitie 2020 in september starten en (gedeeltelijk) worden gespeeld én konden een aantal toernooien worden georganiseerd binnen de 1.5 meter samenleving. Ondanks deze rare tijd kijken we toch terug op een mooi seizoen, waarin veel spelers toch wedstrijden hebben kunnen spelen. 

Huidige speelsterkte 

Je kunt jouw speelsterkte terugvinden in het spelersprofiel op MijnKNLTBVolg onderstaande stappen om je speelsterkte te vinden: 

  • Ga naar MijnKNLTB; 
  • Typ jouw naam of bondsnummer in de zoekbalk. Klik op je naam en vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating. 

Speelsterktewijzigingsverzoek 

Vanaf vandaag tot en met dinsdag 1 december 2020 kan je een speelsterktewijzigingsverzoek indienen. Een goede reden kan bijvoorbeeld zijn dat je door jouw vereniging verkeerd bent ingeschaald of dat je inmiddels in niveau bent gestegen. De verzoeken worden in november en december afgehandeld. Zodra jouw verzoek is behandeld, ontvang je een bericht. 

Klik hier voor meer informatie over de speelsterktebepaling voor padel en antwoorden op de meest gestelde vragen.  

Tennis 

Voor tennis zijn de speelsterktes op de gebruikelijke wijze vastgesteld voor 2021. Wil je meer weten over de speelsterktebepaling voor tennis? Klik dan hier.