NK Padel 2020 Senioren 199

Inschrijving WK Voorspeeldag senioren geopend

We zijn op zoek naar de beste senior padelspelers van Nederland. Van 11 tot en met 16 oktober 2021 staat namelijk het II Senior Padel World Championship op de toernooikalender. Het wereldkampioenschap vindt plaats in het zonnige Las Vegas (USA). Heb jij al ervaring met het spelen van wedstrijden op niveau en wil jij tot het Nederlandse Team behoren? Meld je dan uiterlijk 25 juni aan voor de WK Voorspeeldag op zaterdag 10 juli in Utrecht.

Teamtoernooi

In het teamtoernooi strijden verschillende landen tegen elkaar in een dames- en in een herencategorie. Bij de heren bestaat elke wedstrijd uit 5 wedstrijden en bij de dames uit 3 wedstrijden. Elk koppel vertegenwoordigt het Nederlands team vanuit een eigen categorie. In de volgende categorieën wordt tijdens het WK gespeeld:

Heren

Dames

35+

35+

40+

40+

45+

45+

50+

 

55+

 

 

In verband met mogelijke blessures is voor elk koppel een reservekoppel nodig. Daarom zullen in totaal dus 20 padel-toppers Nederland vertegenwoordigen.

De voorspeeldag

Tijdens de voorspeeldag zullen er verschillende oefeningen worden uitgezet en meerdere oefenpartijen gespeeld. Pjotr van Dalfsen, bondscoach senioren, zal met andere ervaringsdeskundigen beoordelen wie er geschikt zijn voor het WK.

We zijn dan ook op zoek naar spelers die:

  • Jaren ervaring hebben in de padelsport
  • (Inter)nationale toernooien hebben gespeeld
  • Minimaal speelsterkte 4 hebben

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Stuur dan een e-mail naar toppadel@knltb.nl met de volgende gegevens:

  • Voor en achternaam
  • Geboortedatum
  • Bondsnummer
  • Aantal jaren padelervaring
  • Ervaring (inter)nationale toernooien 
  • Optioneel: gegevens eventuele partner 

Kosten

Mocht je geselecteerd worden om af te reizen naar Las Vegas, dan krijg je een kledingpakket vanuit de KNLTB om Nederland te vertegenwoordigen. Pjotr van Dalfsen zal de gehele groep begeleiden tijdens het WK. Helaas is er nog geen financiële vergoeding voor de reis vanuit de KNLTB. Dat betekent dat als je wordt geselecteerd, je de reis en verblijf zelf moet bekostigen.