AvH 000384

"Een combinatie van feest en topsport"

De tweede editie van de EY Copa de Padel is nu 2 dagen onderweg. Hoe gaat het tot nu toe?

Toernooidirecteur Geert Jan van Dijken van On the Move Sportvrienden: "Ik geloof in de combinatie van feest en topsport en deze editie onderstreept dat wederom, en meer! Onze Nederlandse koppels die uitstekend presteren, het publiek opgezweept door het spel, muziek en stadionspeaker en als ik aan het eind van de avond kijk naar de mensen die naar buiten lopen zie ik alleen maar tevreden en blije mensen."

En wat vinden de spelers van de sfeer? Nederlands kampioen Bram Meijer speelde met zijn partner Sten Richters al twee wedstrijden in de uitverkochte avondsessie: "Er is niets mooiers dan om in je eigen land in zo’n ambiance te laten zien waar je dag in dag uit mee bezig bent!"

Wil jij dit zelf ook meemaken? Er zijn nog een paar tickets verkrijgbaar; koop ze op copadepadel.nl.