Padel FIP Online 2023

Verbeter jouw padelspel met deze oefeningen

Wil je goed getraind aan de start verschijnen tijdens wedstrijden? Dan moet je natuurlijk hard trainen in de voorbereiding. Bram Meijer, Nikander Damianos en Steffie Weterings geven je in deze instructievideo's tips voor het verbeteren van belangrijke elementen in jouw padelspel. Zo kan jij met jouw padelmaten de oefeningen meenemen in jullie voorbereiding. Let's go!

Jouw verdedigende positie verbeteren

Verdediging is één van de belangrijkste onderdelen van padel. Maar hoe verdedig je nou écht goed? Waar moet je jezelf positioneren en hoe beweeg je mee met de bal? Nikander Damianos legt het je uit!

Sterker maken van jouw backhandvolley

Met een goede volley kan je het de tegenstander behoorlijk moeilijk maken, maar hoe zorg je ervoor dat ook je backhandvolley een succes wordt? Wat is de beste uitgangshouding? En waar kan je de bal het beste raken? Steffie Weterings legt het uit!

Verras je tegenstander met de Bandeja

Aan het net zijn er talloze opties om de bal terug te spelen, maar hoe zorg je er nu voor dat je je tegenstander weet te verrassen? 6-voudig Nederlands Kampioen Bram Meijer legt uit hoe je dit kan doen door de Bandeja te gebruiken.