Winaars EY NK Padel 2024 1

Mooie finales en volle tribunes op laatste dag Dutch Padel Week!

De eerste editie van de Dutch Padel Week zit erop. In een heerlijk festivalsfeertje werden voor een uitverkocht huis bij Vibes Urban Sports & Event Center (Beursgebouw) in Eindhoven de finales gespeeld van het EY NK Padel, één van de onderdelen van de Dutch Padel Week. Bij de dames wonnen, net als vorig jaar, Marcella Koek en Steffie Weterings. Ook bij de heren wonnen dezelfde namen als vorig jaar: Bram Meijer en Sten Richters.

Oppermachtige Marcella en Steffie

Op de laatste dag van de Dutch Padel Week in Eindhoven kwam alles mooi samen: absoluut toppadel, volle tribunes, opzwepende muziek en volop genietende mensen met een hapje en een drankje in de hand. Alles wat de Dutch Padel Week hét leukste padelfestival van Nederland maakt.

Tijdens de damesfinale lieten titelverdedigers Marcella en Steffie zien waarom ze eerder deze week de KNLTB Padel Award voor Padellers van het Jaar 2023 wonnen. Ze speelden een hele goede finale en waren eigenlijk oppermachtig. Ze wonnen met 6-2 6-0 van Segou Jonker en Janine Hemmes, die helemaal geen slechte wedstrijd speelden. De damesfinale was een herhaling van de finale van vorig jaar, ook gewonnen door Marcella en Steffie.

Luid gejuich vanaf de overvolle tribunes

Ook bij de heren zagen we opvallend genoeg dezelfde namen in de finale: Bram Meijer en Sten Richters tegen Youp de Kroon en Julian Prins. Het was een spannende wedstrijd, waarbij de vele mooie punten op luid gejuich en applaus konden rekenen vanaf de overvolle tribunes. Uiteindelijk wonnen Bram en Sten na twee spannende sets: 6-2 6-3. Dit betekent hun tweede Nederlandse titel op rij.

Wil je weten wie er nog meer allemaal gewonnen hebben? Kijk op MijnKNLTB. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Dutch Padel Week

De Dutch Padel Week was een week vol met padelactiviteiten. Bezoekers konden zich dus laten inspireren door de Nederlandse top tijdens EY NK Padel. Daarnaast konden bezoekers, onder het genot van een hapje, drankje en muziek zelf ook een balletje slaan, meedoen aan diverse clinics en prijzen winnen Kortom: een feest voor alle sport- en festivalliefhebbers. Deze eerste editie van de Dutch Padel Week belooft al veel goeds voor volgend jaar!