HK200906 0228

Flexcompetitie Padel – Women Only!

Verbeter je spel, speel wanneer jij dat wil en ontmoet nieuwe mensen. Het kan allemaal als je meedoet met de Flexcompetitie Padel. Tijdens deze flexibele en laagdrempelige competitie speel je wedstrijden op je eigen niveau, wanneer en waar jij dat wil. 

Speciaal voor dames organiseren we in de regio's Utrecht, Alkmaar, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle en Groningen een flexcompetitie padel. Voor spelers op alle niveaus, ook als je geen wedstrijdervaring hebt. De resultaten tellen namelijk niet mee voor je rating. Op deze manier speel je een potje padel wanneer het jou past. Daarnaast ontmoet je allerlei nieuwe spelers én verbeter je je eigen spel. Allemaal super toch? Wacht dus niet langer en schrijf je in! 

Hoe doe ik mee?

 • Download de KNLTB Match App: iOS of Android
 • Ga naar ‘Flexcompetities’
 • Zoek op ‘<naam regio> Padel – Women Only’ (bijvoorbeeld Utrecht Padel - Women Only) en schrijf je in!
 • Kosten zijn: €5,- per persoon
  Let op: Geef aan wie je dubbel partner is (zij moet ook de KNLTB Match app hebben)
 • Per koppel wordt er door de eerste persoon die inschrijft betaald (€10,-), let op: dit is enkel het bedrag voor deelname. Kosten voor baanhuur komen hier nog bij. 

Zo werkt het!

 • Na inschrijving word je met jouw partner ingedeeld in een poule van 4-5 koppels met hetzelfde niveau;
 • Doe je mee aan de flexcompetitie winter? Dan heb je tussen 22 januari en 24 maart om jouw wedstrijden te spelen; 
 • De app maakt een basisplanning, maar uiteindelijk bepaal je in onderling overleg wanneer jullie je wedstrijden spelen. Afstemming kan via de chatfunctie in de app; 
 • Je bepaalt ook in onderling overleg waar jullie spelen. Hieronder vind je een overzicht van mogelijke locaties waar je eventueel een baan kan huren. 

Tip: Het is handig om direct nadat je de basisplanning en indeling hebt ontvangen contact op te nemen met al je tegenstanders en samen af te stemmen wanneer en waar jullie spelen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk wordt een baan te boeken op het moment dat je ook daadwerkelijk wil spelen. 

Hieronder vind je een overzicht van de plekken waar je in de diverse regio's een baan kan boeken om je wedstrijden te spelen:

Utrecht 

Groningen 

Vragen?

Neem dan per e-mail contact op met: service@match.knltb.nl