WhatsApp Image 2022 10 10 at 8.06.04 AM

FIP Promises Tour

Vanuit de FIP is er een apart circuit voor de jeugd (jongens en meisjes). Voor de jeugd is er één niveau voor verschillende leeftijdscategorieën. 

U14 (t/m 14 jaar) 
U16 (t/m 16 jaar) 
U18 (t/m 18 jaar) 

Bij deze leeftijdscategorieën wordt er gekeken naar het jaar waarin je een bepaalde leeftijd bereikt. Per leeftijdscategorie is er een ranglijst. De punten die je behaald, worden voor een percentage meegenomen naar de volgende categorie.

FIP Promises in Nederland

De KNLTB heeft de ambitie om elk jaar een aantal toernooien in Nederland op de kalender te hebben.  De toernooien zijn een mooie gelegenheid om als speler dichtbij huis wedstrijdervaring op te doen op internationaal niveau en tegelijkertijd punten te verdienen op de internationale jeugdranglijst. De organisatie van de toernooien ligt in handen van de vereniging of centra. Vanuit de KNLTB bieden we ondersteuning en een garantiesubsidie aan. De aanvraag van de toernooien verloopt via de KNLTB en de KNLTB dient de aanvraag vervolgens in bij de FIP. Kijk hier voor een overzicht van de FIP toernooien in Nederland in 2024.

FIP Punten

Per leeftijdscategorie is er een ranglijst voor de meiden en voor de jongens. De punten die je behaald worden voor een percentage meegenomen naar de volgende categorie.