RemyOnline KNLTB Friday 154

Scoutingsprogramma

Op dit moment hebben we nog geen vast trainingsprogramma voor U12 spelers. Deze groep willen we komende periode vergroten. Hoe zorgen wij daarvoor? We scouten bij toernooien, trainingen en KNLTB Jeugddagen. We blijven continu in contact met locaties waar de jeugd groeit. Wanneer een speler club overstijgend niveau heeft, kan hij/zij worden uitgenodigd voor een centrale training. We proberen ongeveer 1 tot 2 keer per twee maanden een training te organiseren voor alle U12 spelers. Deze trainingen kunnen bestaan uit baan en fysieke training, maar ook oefenwedstrijden of zelfs een uitwisseling met een buitenlandse selectiegroep. Uiteindelijk is het doel om de trainingsfrequentie van de centrale training van U12 te verhogen. 

Meer informatie over ons scoutingsprogramma? Lees dan het beleidsdocument: The keys to success. 

KNLTB Jeugddagen

Doorlopend in het jaar organiseert de KNLTB Jeugddagen op verschillende plekken in het land in samenwerking met de betreffende vereniging/centrum en de leraren. Tijdens deze jeugddagen wordt er een trainingsoefening gedaan en vervolgens worden er enkele korte wedstrijden gespeeld. Deze dag is bedoeld om padel spelende jeugd samen te brengen en club overstijgend niveau te signaleren. Spelers kunnen na afloop een uitnodiging ontvangen om een keer deel te nemen aan een centrale training vanuit de KNLTB. 

Ken jij jeugdspelers die graag meer willen padellen en het beste uit zichzelf willen halen? Meld ze dan aan voor een van onze KNLTB Jeugddagen.

Schrijf je via deze pagina in!

Wanneer zijn de KNLTB Jeugddagen?

  • Vrijdag 29 maart (10.00 - 16.00) - Peakz Padel Eindhoven (tijdens het EY NK padel 2024) 
  • Vrijdag 12 april (14:00 - 18:00) - Clubhouse Padel Beverwijk
  • Vrijdag 19 april (14:00 - 18:00) - Z.T.C. Shot Zeist
  • Zaterdag 1 juni (13:00 - 17:00) - M.L.T.C. Meppel / Racketcentrum Meppel
  • Zondag 23 juni (09:00 - 11:00) - TPV Dukenburg Smash Nijmegen (tijdens CUPRA Eredivisie Padel heren & dames)