Uriel maarsen 4

Technische Staf (even voorstellen)

Uriël Maarsen

Uriël Maarsen is werkzaam bij de KNLTB als Bondscoach Jeugd & Leercoach Padelleraren A opleiding. Voorheen was hij werkzaam als docent LO en als tennistrainer. Sinds 2016 is hij met padel begonnen. Vanaf 2018 speelde hij fulltime padel en is hij een paar jaar actief geweest in de World Padel Tour (nu overgenomen door de FIP/Premier Padel). Op dit moment richt hij zich vooral op het overbrengen van zijn ervaring op de jeugd en leraren in opleiding. Uriël: “Ik draag graag mijn steentje bij om padel op alle fronten verder te ontwikkelen.” 

Ewan Watson

Ewan Watson verzorgt de trainingen van U14 namens de KNLTB en is privé coach van een aantal U23 meiden. Daarnaast is hij leercoach en examinator voor de Padelleraren A opleiding. Van 2019 tot 2023 was hij ook Bondscoach voor de Nederlandse junioren en dames teams. Buiten de KNLTB heeft hij zijn eigen Padel Academy waar hij trainer/coach is van de Performance afdeling. Ewan: “Ik werk graag met spelers die het maximale uit zichzelf willen halen en daarbij een bijdrage kan leveren in hun ontwikkeling niet alleen als speler maar ook als mens.”  

Leonardo Snelleman

Leonardo is werkzaam vanuit MoveQ. MoveQ richt zich op het ontwikkelen van het vermogen om te bewegen en te presteren met controle, kracht en ritme. Er wordt gewerkt aan vloeiende bewegingen en efficiëntie in 3 dimensies. Met de principes S.A.I.D. (Specific Adaptatie Imposed Demands) en Differential Learning is het doel om de fysieke eisen van het veranderen van richting soepeler en efficiënter te laten verlopen. Bewegingen die verder gaan dan wat je nodig hebt geven je een vangnet, voor het geval je in die positie op de baan wordt gebracht. Hij heeft veel ervaring opgedaan met andere topsporters in het tennis, maar ook in padel in Zweden.