Ea5f86e8 8761 4b4e ae19 a7df0b5a6a33

Bondscoaches

Milou Ettekoven

Milou Ettekoven is werkzaam sinds 2023 bij de KNLTB als Bondscoach Dames Padel. Milou heeft de opleiding fysiotherapie gevolgd en is nog steeds parttime werkzaam als fysiotherapeut. Ze is begonnen met padel in 2017 en heeft meerdere keren voor Nederland mogen uitkomen bij EK en WK. Van 2018 t/m 2022 is ze Nederlands Kampioen geweest. "You have to set your goals so you can push yourself harder. Desire is the key to succes".

Pablo Moreno

Pablo Moreno wordt vanaf 1 maart de nieuwe bondscoach Heren Padel. Moreno is een ervaren trainer en coach met internationale ervaring en werkt al een aantal jaren in Nederland. Hij is al sinds 2006 actief als padelcoach.

"Vier jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen met de droom om padel in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Ik ben trots dat ik nu als coach van het Nederlandse Heren team daar concreet mee aan de slag kan. Inmiddels heb ik me goed aangepast aan de Nederlandse manier van werken, die gebaseerd is op orde, het nakomen van afspraken, behalen van doelstellingen en zorgvuldig teamwerk. Deze structuur en discipline streef ik na en verwacht ik van mijn spelers. Om in de top te komen en te blijven, moet je het beste uit elkaar halen op alle vlakken."